12 вересня у центрі Києва та Голосіївському проспекті обмежили рух транспорту: причина

12 вересня 2024 року у Києві обмежили рух транспорту в центрі та в напрямку Голосіївського проспекту. Містян попереджають, що на дорогах можливі затори.

Як інформує  Патрульна поліція Києва, сьогодні знову перекриють центральну частину міста. Причина — проведення заходів та пересування містом іноземних делегацій. Зокрема, можуть бути тягнучки на Хрещатику та прилеглих вулицях.

Обмеження руху у Голосіївському районі пов'язано з проривом водопроводу на розі Голосіївської й Горяної. Про це повідомили у КМДА. Там стався масштабний витік води на проїжджу частину, затопило дороги, під асфальт провалився автомобіль.

12 вересня у Києві автомобіль провалився під асфальт через аварію на водопроводіФахівці "Київводоканалу" частково локалізували потоп, але частково. Подальші роботи призупинили, щоб уникнути провалу припаркованих поруч авто. Наразі без водопостачання — будинки на вулиці Голосіївській, 12, 14, 16, туди направили автоцистерну з питною водою.

У напрямку Голосіївського проспекту тимчасово перекрили рух транспорту двома смугами з чотирьох. 

Нагадаємо, в четвер в столиці скасували деякі маршрути громадського транспорту через відновлення руху поїздів метро між станціями "Героїв Дніпра" та "Теремки".

12 вересня відновлять повноцінний рух поїздів між станціями "Героїв Дніпра" — "Теремки"