У центрі Києва демонтували рекламну вивіску висотою 8 метрів: фото, відео

У Києві біля ТРЦ "Гулівер" демонтували незаконну рекламу з даху багатоповерхівки. Висота вивіски становила 8 метрів, загальна площа — 60 м². Комунальники показали унікальні кадри демонтажу рекламної конструкції.

Про це інформує КП "Київреклама".

У центрі Києва демонтували рекламу висотою 8 метрів: фото, відеоУ центрі Києва демонтували рекламу висотою 8 метрів: фото, відео

Зазначається, що демонтаж проводили на висоті 30 метрів, використовуючи спеціальне спорядження. На початку конструкцію перевели у лежаче положення та розділили на частини. Після металеві літери спустили з даху на землю за допомогою лебідки.

У центрі Києва демонтували рекламу висотою 8 метрів: фото, відеоУ центрі Києва демонтували рекламу висотою 8 метрів: фото, відеоПричина демонтажу — заборгованість за розміщення рекламної конструкції. У дописі підкреслили, що власник реклами протягом тривалого часу не проводив оплату за рекламне місце, що є порушенням правил. 

У центрі Києва демонтували рекламу висотою 8 метрів: фото, відеоРаніше ми писали, що нещодавно подібну рекламну споруду демонтували з даху восьмиповерхового будинку біля станції метро "Печерська".

У липні з вулиць Києва прибрали понад 2000 незаконних рекламних конструкцій: фото