У ТРЦ Gulliver проведуть міжнародний медіа-арт фестиваль UArt Media Fest

У Києві 21 жовтня у ТРЦ Gulliver проведуть міжнародний медіаарт фестиваль UArt Media Fest. Цей високотехнологічний івент присвятили десятиріччю торговельно-розважального центру.

У ТРЦ Gulliver проведуть міжнародний медіа-арт фестиваль UArt Media FestНа великому екрані продемонструють роботи талановитих митців візуальних технологій, а гостей фестивалю розважатиме робот-діджей YuMI, який гратиме улюблені треки у центральному атріумі.

На поверхах розмістять інтерактивні зони, з якими охочі зможуть взаємодіяти в реальному часі. 

Наша головна мета – наповнити вас світлими та щирими емоціями, не дивлячись на складні умови, в яких ми опинилися. Ми прагнемо підтримати українську культуру та мистецтво у такі складні часи, та долучити до цієї події міжнародну креативну спільноту, щоб показати всьому світові, що попри все, Україна – провідна інноваційна країна, де твориться світле майбутнє

Участь у фестивалі на конкурсній основі можуть взяти:

  • розробники мультимедійного контенту;
  • обдаровані моушн-дизайнери;
  • 3D-візуалізаторіи та творці світлових шоу;
  • експерти у медіа-арті

Конкурс триватиме у двох напрямках:

  • tech-heavy media-art;
  • digital & cryptoart.

Переможці отримають гранти на подальший розвиток своїх проєктів. Тема пілотного фестивалю – світло в кожному. Детальніше про участь і умови можна дізнатися тут

Під час івенту проводитимуть збір коштів, які перерахують через фандрейзингову платформу UNITED24 на напрям "Освіта і наука". Також у програмі буде великий концерт за участі десяти відомих виконавців.

Раніше ми писали, що у ТРЦ Gulliver проходить виставка "Україна без домашнього насильства".

На екранах ТРЦ Gulliver презентують віртуальний аватар Тараса Шевченка