У Святошинському районі Києва, на вулиці Гната Юри, 14-Б запрацював оновлений

У Святошинському районі Києва, на вулиці Гната Юри, 14-Б запрацював оновлений підрозділ Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Він надаватиме населенню 400 послуг, з яких 85 — соціального характеру.

У Святошинському районі Києва відкрили новий ЦНАП: фото"Відкриття підрозділу ЦНАП у цьому приміщенні дає можливість отримати повний комплекс соціальних та адміністративних послуг", — повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

У будівлі працюватиме три міські структури: Управління соціального захисту населення (УПСЗН), пенсійний фонд та Центр зайнятості Святошинського району.

Кияни та ВПО зможуть отримати консультацію щодо переліку гарантій та пільг для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю, членів їхніх сімей, а за потреби й психологічну підтримку. 

Проте наголошується, що паспортні послуги у новому ЦНАПі поки не надаватимуть. Їх заплановано впровадити до кінця 2023 року.

Режим роботи: з 09:00 до 18:00.

Під час сигналу повітряної тривоги ЦНАП закриватиметься. За 10 хвилин після відбою відвідувачів знову запрошуватимуть до приміщення. Але у разі оголошення повітряної тривоги до початку робочого дня до Центру можна увійти через 30 хвилин після відбою.

Раніше ми писали, що в торговельному центрі "Епіцентр", розташованому біля станції метро "Почайна", запрацював безкоштовний Антистрес хаб.

"Солом’янські котики" пропонують киянам посадити сакуру за донат: деталі