У столиці втретє стартує "Академія гостинності міста Києва": деталі
Фото - Facebook

У столиці втретє стартує "Академія гостинності міста Києва". Про це повідомила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда. Проєкт спрямований на підготовку волонтерів, які допомагатимуть гостям Києва з комфортом та безпекою.

"Академія націлена на розвиток професійних навичок учасників, вивчення нових тенденцій у сфері обслуговування. Однак це не тільки про знання та обмін досвідом. Це й про натхнення нових амбасадорів гостинності та інклюзивності працювати за цим напрямом: продовжувати навчатись та вдосконалюватись і після завершення проєкту", — розповіла Марина Хонда. 

У столиці втретє стартує "Академія гостинності міста Києва"

Цьогоріч до "Академії гостинності" долучаться експерти зі Сполучених Штатів Америки, Німеччини та Великобританії. Вони поділяться досвідом, що в умовах післявоєнної відбудови допоможе впроваджувати нові практики та поліпшувати імідж міста як популярного туристичного напрямку. 

Проєкт розпочнеться 3 вересня та триватиме до 31 жовтня. Він включатиме навчальні лекції, тренінги та нетворкінг-заходи, під час яких учасники зустрінуться з провідними фахівцями галузі для обміну досвідом на практичних майданчиках. Особливу увагу приділять темам інклюзивності, доступності та психологічним аспектам індустрії гостинності. Зокрема, учасники опанують такі теми:

  •  "Безбар’єрність в індустрії гостинності",
  • "Психічне здоров’я та психосоціальна підтримка",
  • "Комунікативне волонтерство та інклюзивне середовище",
  • "Постконфліктний туризм",
  • "Інклюзивний туризм та культурна спадщина".

У столиці втретє стартує "Академія гостинності міста Києва"

Участь у академії є безкоштовною. Реєстрація триватиме до 31 серпня включно за посиланням. 

У Києві відкрили мініскульптуру "Прочитано": де її знайти