У столиці відбулась акція на підтримку полонених захисників “Азовсталі”

У Києві 21 січня на Контрактовій площі (біля Колеса огляду) відбулась акція “Не мовчи! Полон вбиває! Єднаймося заради життя Героїв”.

Її організувала Асоціація родин захисників “Азовсталі”.У Києві 21 січня на Контрактовій площі (біля Колеса огляду) відбулась акція “Не мовчи! Полон вбиває! Єднаймося заради життя Героїв”Люди вийшли на акцію, щоб нагадати про українських військових, захисників “Азовсталі”, що досі перебувають в російському полоні. 

Акція пройшла і в інших містах України.У Києві 21 січня на Контрактовій площі (біля Колеса огляду) відбулась акція “Не мовчи! Полон вбиває! Єднаймося заради життя Героїв”До ініціативи родин полонених та загиблих захисників Маріуполя із бригади “Азов” доєдналися родини військових з інших підрозділів у щонайменше 20 містах України та сотні небайдужих у десятках міст Європи та світу. 

У період з грудня 2023 року по теперішній час сумарно провели майже понад 70 таких акцій. У Києві 21 січня на Контрактовій площі (біля Колеса огляду) відбулась акція “Не мовчи! Полон вбиває! Єднаймося заради життя Героїв”“Наш Київ” також писав, що у Голосіївському парку Києва висадили 53 кущі калини — на згадку про вбитих в Оленівці “азовців”.

Вшанування українських Героїв: на екранах ТРЦ Gulliver щодня показуватимуть ролик про загиблих військових