У столиці пройдуть зустрічі психологічної підтримки для військових та їхніх сімей: де та коли

Завтра, 14 лютого, у Київ Мілітарі Хаб відбудуться терапевтичні групи психологічної підтримки для військових та членів сімей, які втратили Захисників та Захисниць на війні.

Про це повідомила заступниця голови Київської міської державної адміністрації Марина Хонда.14 лютого, у Київ Мілітарі Хаб відбудуться терапевтичні групи психологічної підтримки для військових та членів сімей, які втратили Захисників та Захисниць на війніЗустрічі відбудуться за адресою: вул. Бастіонна, 11.

  • 12:00 — для учасників бойових дій;
  • 15:00 — для членів сімей, які втратили Захисників та Захисниць на війні.

Учасники зможуть поділитись своїм досвідом та емоціями, знайти підтримку та розуміння.14 лютого, у Київ Мілітарі Хаб відбудуться терапевтичні групи психологічної підтримки для військових та членів сімей, які втратили Захисників та Захисниць на війніТакож у Київ Мілітарі Хаб на початку лютого запрацювали мобільні бригади соціально-психологічної допомоги учасникам бойових дій та членам їхніх родин. 

До команди входить психолог, фахівець із соціальної роботи та водій на спеціально обладнаному авто. Вони надають екстрену та планову соціально-психологічну допомогу за методом “рівний-рівному”. 

Консультації проходять очно та в онлайн-форматі. Фахівці вже надали три консультації.

Викликати мобільну бригаду можна за номером: 0800 300 633.

“Наш Київ” також писав, що у Київській області відкрили другий Центр ветеранського розвитку.

Майже півсотні закладів первинної меддопомоги Київщини надаватимуть послуги з ментального здоров'я