іграшки
Фото: pixabay.com

У кав'ярні Bimbo, розташованій біля палацу "Україна", 24 серпня пройде "Перший несанкціонований благодійний ярмарок іграшок". Мета заходу — зібрати кошти для волонтерського штабу "Зграя", а також зібрати іграшки для дитячих будинків та для сімей вимушених переселенців, у яких є діти.

Про це повідомив засновник мережі Дмитро Кравченко.

Мешканці столиці мають чудову нагоду позбутися зайвих іграшок та приєднатися до доброї справи.

"Якщо маєте зайві іграшки на продаж, час та натхнення — приєднуйтесь. Метою ярмарку є збір коштів для волонтерського штабу "Зграя", а також — збір іграшок на благодійні цілі — для передачі волонтерам, що опікуються дітьми, дитячим будинкам або напряму вимушено переміщеним сім'ям з дітьми", — написав Дмитро.

Щоб взяти участь у благодійному ярмарку, потрібно заповнити форму за посиланням, зробити благодійний внесок та прийти на ярмарок із іграшками, які плануєте продати. На перший ярмарок є всього 20 місць

За словами Дмитра, 85% зібраних коштів за участь будуть перечислені Зграї на волонтерські потреби, 15% засновники кав'ярні Bimbo залишать як компенсацію організаційних витрат. Кожен продавець просить 50% коштів від продажу перерахувати на збір для волонтерського штабу "Заграя".

"Також запрошую всіх охочих прийти підтримати цю подію і можливо купити якісь іграшки для благодійних цілей або може навіть просто собі. Це чудова нагода провести час на вулиці і зробити добру справу", — додав Дмитро.

Коли: 24 серпня, 15:30.

Де: вулиця Володимиро-Либідська, 16.

Куди здати одяг, посуд та книги у Києві: адреси