У Києві запустили нову маршрутку 198
Фото: unsplash.com

У Солом'янському районі столиці запустили додаткові рейси на маршруті № 198, які курсуватимуть від вулиці Миколи Амосова до вулиці Ізюмської. Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА

Там кажуть, що додаткові маршрутки допоможуть розв'язати питання транспортного обслуговування мікрорайону Монтажник, який знаходиться неподалік від урочища Совки.

"Зважаючи на складний рельєф місцевості та геометричні параметри проїжджої частини, на деяких вулицях мікрорайону Монтажник перевезення пасажирів можливо забезпечити лише автобусами малої місткості", — зазначили у Департаменті транспортної інфраструктури.

Додаткові рейси маршрутного таксі № 198 тепер курсуватимуть за такою трасою: вулиця Миколи Амосова — вулиця Клінічна — вулиця Над’ярна — вулиця Івана Нечую-Левицького — вулиця Монтажників — вулиця Володимира Брожка — вулиця Ізюмська.

Від Інститут серцево-судинної хірургії на вулиці Миколи Амосова маршрутки відправлятимуться о 7:30, 14:00 та 17:00, а від вулиці Ізюмської — о 8:00, 14:30 та 17:30.

Зазначимо, що основний маршрут № 198 курсує також від вулиці Миколи Амосова, але до Центрального залізничного вокзалу. Як само пасажири зможуть відрізнити його та нові додаткові рейси, у Департаменті транспортної інфраструктури не пояснили.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко відхилив петицію із проханням запровадити безготівковий розрахунок за проїзд у столичних маршрутках.

Київ отримав 10 міських автобусів від Риги: фото