У Солом’янському районі облаштували безбар'єрний пішохідний перехід: фото

На перетині просп. Валерія Лобановського і вул. Володимира Брожка облаштували новий регульований наземний пішохідний перехід, з урахуванням принципів безбар'єрності.

Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА. У Солом’янському районі Києва облаштували інклюзивний регульований наземний пішохідний перехід: як він виглядаєКомунальники облаштували пристрої звукового сповіщення та встановили 4 нових транспортних і 6 пішохідних світлофорів, які забезпечені резервним живленням. 

Також на локації встановили 41 дорожній знак і детектори транспорту, за допомогою яких контролер змінює програми роботи світлофорів залежно від інтенсивності транспортного потоку — це допоможе зменшити дорожні затори на ділянці. У Солом’янському районі Києва облаштували інклюзивний регульований наземний пішохідний перехід: як він виглядаєКрім цього, працівники КП ШЕУ Солом’янського та Голосіївського районів понизили бортовий камінь, облаштували тактильну плитку, заасфальтували тротуар і проїжджу частину, нанесли відповідну розмітку.

“Наш Київ” також писав, що з даху багатоповерхівки на Печерську демонтували незаконну рекламну вивіску.

На 18 перехрестях Києва світлофори забезпечили резервним живленням: адреси