У Києві на проспекті Повітряних Сил та вулиці Стадіонній облаштують безбар'єрний світлофор

У Києві на перехресті проспекту Повітряних Сил та вулиці Стадіонної облаштують безбар'єрні світлофори на нерегульованому пішохідному переході.

Про це повідомили у КМДА з посиланням на КП "Центр організації дорожнього руху".

У Києві на проспекті Повітряних Сил та вулиці Стадіонній облаштують безбар'єрний світлофор на нерегульованому пішохідному переходіТам мають встановити 6 транспортних світлофорів (4 на проспекті Повітряних Сил і 2 на вулиці Стадіонній) та 8 пішохідних й 4 детектори руху автотранспорту. Також з'являться 8 пристроїв звукового сповіщення та 8 тактильних кнопок виклику зеленого світла з подовженою дією. Для маломобільних груп населення на зазначених вулицях понизять бордюри.

У Києві на проспекті Повітряних Сил та вулиці Стадіонній облаштують безбар'єрний світлофор на нерегульованому пішохідному переході"Наразі проводяться підготовчі роботи для влаштування трубного переходу методом направленого горизонтального буріння для прокладення комунікацій. Цей метод дозволяє зберегти дорожнє покриття та не перекривати рух транспорту. Після встановлення та підключення світлофорів до електромережі будуть замінені дорожні знаки, згідно з новою схемою організації дорожнього руху", — зазначили у дописі.

У Києві на проспекті Повітряних Сил та вулиці Стадіонній облаштують безбар'єрний світлофор на нерегульованому пішохідному переходіБезбар'єрні світлофорні об'єкти дозволять безпечно переходити проїжджу частину маломобільним пішоходам та людям із порушеннями зору.

Раніше ми писали, що у квітні у Голосіївському районі на перехресті вулиць Академіка Заболотного та Квітуча запрацював новий світлофор.

Безбар’єрний світлофор встановили в Дарницькому районі Києва: фото