У Sam's Steak House відкривають новий віскі сезон: що в програмі

В жовтні в ресторані Sam's Steak House розпочинається сезон віскі. 

Гості познайомляться з новим світовим трендом — культурою односолодового віскі. В програмі — оновлений асортимент релізів Single Malts з різних регіонів, дегустаційні набори та Whisky Tasting Dinner. Дегустацію Single Malts та вечерю проводитимуть відомі бренд-амбасадори.

У Sam's Steak House відкривають новий віскі сезон: що в програмі4 жовтня відбудеться перший Whisky Tasting Dinner "Незалежний погляд на шотландський віскі". Вечеря буде присвячена цікавим релізам з різних регіонів Шотландії, які є новими на ринку України й завезені у 2023 році. Спікером вечора буде член Асоціації сомельє України та член Клубу шанувальників віскі України імені А.Я.Савченка Олег Козловський. 

У Sam's Steak House відкривають новий віскі сезон: що в програмі

В програмі вечора представлять 4 цікавих релізи Scottish Single Malt:

  • Mossburn Dufftown 10 YO Vintage Casks #8 — шотландське віскі з містечка Dufftown. Декілька бочок відібрали серед тисяч інших, аби представити найвишуканіший смак віскі Dufftown;

  • Mossburn Ardmore 10 YO Vintage Casks #25 — представник майже забутого димного стилю віскі з Highland. Всього декілька бочок цього віскі пройшли відбір і потрапили до цього релізу;
  • Caisteal Chamuis Blended Malt Whisky — союз трьох неймовірних single malt, дистильованих на виробництвах Highland Park, Caol Ila та Torabhaig, реліз здатен здивувати навіть затятого поціновувача димного віскі;
  • MacLeod's Highland Single Malt — солодове віскі з секретного виробництва розташованого в регіоні Highland — чудовий варіант як для знайомства зі стилем регіону, так і для продовження подорожі по загадковому світу віскі Highland.

Окрім дегустації на гостей чекає особлива вечеря від шеф-кухаря Sam’s Steak House — Сергія Дзюбенко, який готуватиме стейки Rib Eye UA Special Beef та New York UA Special Beef з гарнірами та авторськими закусками під кожен реліз.

У Sam's Steak House відкривають новий віскі сезон: що в програміСупроводжуватимуть вечерю вишукані води з Італії Acqua Panna та San Pellegrino.

Організатори кажуть, що ця вечеря ідеально підійде для всіх — для новачків або досвідчених поціновувачів. "У вас буде можливість вивчити основи майстерності створення унікального односолодового віскі з різних регіонів Шотландії", — зазначають в Sam's.

Вартість участі — 2500 грн. Початок о 19:00.

Адреса: вулиця Жилянська, 37. Забронювати квиток можна за телефоном (067) 501 13 95.

Наступні зустрічі будуть не менш цікавими:

  • 19 жовтня — Pre-launch з новою лінійкою Octomore 14, який зʼявиться тільки в кінці року в Украіні, сомельє — Анна Купцова;
  • Початок листопада — Іван Бочурін  проведе "The Glenmorangie" й нові релізи цього бренду;
  • "The Glenfiddich" з Олександром Івченко (дату повідомлять пізніше).
Кав'ярні, ресторани, бари та кафе Подільського району: де смачно поїсти