15 грудня у Sam's Steak House пройде вечір віскі з Іваном Бачуріним.
На заході гості закладу дізнаються усі особливості смакування та цікаві факти про односолодове віскі.
"Ми пропонуємо вам долучитися до теорії віскі та продегустувати його під наглядом експертів", — кажуть організатори.
Спікер вечері — брендамбасадор компанії Moët Hennessy та президент Асоціації сомельє України Іван Бачурін. Він професіонал з 23-річним досвідом, у 2009 році став кращим сомельє України. З 2014 року у Івана з’явився виноградник, де він власноруч виготовляє вина за класичною технологією.
На вечері ви зможе спробувати віскі зі знаменитої шотландської дистилерії Glenmorangie. Унікальною особливістю цієї дистилерії є найвищі дистиляційні куби в Шотландії. Тут розташовані 14 мідних апаратів, які є точними копіями найперших перегінних кубів. Висота лебединої шиї кожного з них становить 5,14 метрів. Це приблизно як дорослий жираф.
Дегустація. Релізи у програмі вечора:
- Glenmorangie The Original 10 Y.O.;
- Glenmorangie Lasanta 12 Y.O.;
- Glenmorangie Quinta Ruban 14 Y.O.;
- Glenmorangie 18 Y.O.
До кожного релізу шеф-кухар Сергій Дзюбенко готує спеціальні "зимові" закуски, зокрема:
- тартар з яловичини та подушечки з листового тіста;
- смажені на яловичому жирі;
- профітролі з мусом із індичої печінки з карамелізованою грушею;
- трюфельна панна кота;
- фірмові стейки NWA New York та Rib-Eve.
Крім того, вечерю супроводжуватимуть вишукані води з Італії — Acqua Panna Ta San Pellegrino, які є партнером сезону Single Malt.
Вартість участі — 1500 грн. Початок о 18:00. Забронювати квиток можна за телефоном (067) 501 13 95.