У Saint Bar пройде акустичний вечір-триб’ют гурту The Beatles: дата і час

Saint Bar разом з відомим музичним продюсером та радіоведучим Павлом Шилько (DJ Pasha) представляють серію акустичних триб’ют-вечорів у Києві. Перший івент відбудеться 17 серпня у столичному Saint Bar і буде присвячений легендарному британському гурту The Beatles.

Триб’ют-вечір на честь Ліверпульської четвірки стане першим у серії акустичних вечірок від Saint Bar та DJ Pasha. У планах — вечори, присвячені Елтону Джону, Адель, гурту Scorpions та іншим зіркам. Під час концертів хіти найбільших зірок світової музики пролунають в інтерпретації найкращих музикантів України, а сам DJ Pasha поділиться з гостями вечора маловідомими фактами про кожну з музичних композицій.

"Музичні вечори — невіддільна частина нашого закладу. Saint Bar — це своєрідне місце спокою для мешканців і гостей Києва. Музика, яку ми дбайливо відбираємо для наших вечорів, є важливою складовою цієї “терапії”. Це відображається також і в інших наших проєктах. Під час першого шоу ми зануримо гостей в атмосферу свінгуючого Лондона та проведемо надзвичайний вечір", — повідомила засновниця Saint Bar Марія Дідковська.

Saint Bar — культовий коктейльний бар, що розташований навпроти Національної опери України.

У Saint Bar пройде акустичний вечір-триб’ют гурту The Beatles

Місце: Saint Bar (вул.Богдана Хмельницького, 23)

Дата: 17 серпня

Час: 20:00

Нагадаємо, на початку вересня в Києві заплановано проведення нового фестивалю "Кураж".