У Пирогові влаштовують святкову програму Зустріч зі Святим Миколаєм
Фото: facebook.com/citykiev

У Національному музеї народної архітектури та побуту України у Пирогові діти зможуть поринути у казку, зустрівшись зі Святим Миколаєм.

Про це повідомили представники музею у Facebook.

Будуть доступні наступні формати зустрічей:

  • Індивідуальна зустріч у стародавній хатинці. Діти особисто поспілкуються зі Святим Миколаєм, дізнаються стародавні легенди та покажуть свої вміння. За це вони отримають подарунок — розмальовка, листівка, магніт, пряник та наліпка. Даний формат проводитиметься з 10 по 24 грудня. Вартість — 125 грн з кожної дитини;
  • Програма "Помічники Святого Миколая". Різдвяний квест для дітей віком від 6 до 9 років (група з 15 діток). Протягом однієї години, показавши усі свої вміння та пройшовши випробування, діти стануть помічниками Святого Миколая та отримають подарунки (такі самі, як і під час індивідуальної зустрічі). Даний формат проводитиметься з 17 по 18 грудня за попереднім записом. Вартість — 250 грн з однієї дитини;
  • Програма "Казки та забави. Зустріч зі Святим Миколаєм"розрахована на дітей від 9 до 13 років (група з 15 діток). Малеча дізнається про давні легенди, козацькі забави, казки та колядки. І, звичайно, отримають подарунки. Тривалість програми — 1 година. Вартість — 250 грн з однієї дитини. Даний формат проводитиметься 17 та 18 грудня за попереднім записом. 

Детальніше про те, як зареєструватися, читайте за посиланням.

Раніше ми писали, що на території ВДНГ розпочав роботу парк відпочинку "Зимова країна". Для містян доступні такі розваги: ковзанка, вуличні атракціони, ялинка та гірки. А Київська дитяча залізниця запустить "Полярний експрес".

В Україні з’явилося нове свято