У Києві в парку Совки висадили алею сакур

Сьогодні, 2 вересня, у Києві під час фестивалю "Майстерня міста 2023" висадили алею сакур.

Саджанці декоративних дерев японської вишні можна побачити у парку "Совки", повідомив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк у Facebook.

У Святошинському районі в парку Совки висадили алею сакур: фотоПосадкою сакур займалися комунальники разом із депутатами та посадовцями.

У Святошинському районі в парку Совки висадили алею сакур: фотоТакож в цей день у Святошинському районі відкрили форум розвитку громадянського суспільства. 

У Святошинському районі в парку Совки висадили алею сакур: фотоДиректор підкреслив, що необхідно разом робити все, щоб Київ ставав зеленішим та красивішим. Нагадаємо, що у столиці вже "оцифрували" понад 107 тисяч зелених насаджень.

Приємно вражений атмосферою та креативністю громади Святошина, які за підтримки Департаменту суспільних комунікацій КМДА організували у парку "Совки" круті локації. Дякую депутатам Київської міської ради, що долучилися до нашої ініціативи.

Раніше ми писали, що  у парку "Прибережний" на Дніпровській набережній висадили дерева на честь загиблих Захисників України.

У Києві два дні триватиме урбаністичний фестиваль "Майстерня міста 2023": програма