У Monobank передумали відключати карти клієнтів у Криму та ОРДЛО
Фото: Facebook/Олег Гороховський

Monobank не буде припиняти обслуговування своїх клієнтів, які від початку повномасштабної війни знаходяться в окупованому росією Криму та на непідконтрольних Україні територіях Донецької й Луганської областей. Про це повідомив співзасновник компанії Олег Гороховський.

Він визнав, що попереднє рішення щодо припинення обслуговування клієнтів, які до початку повномасштабної війни виїхали на території тимчасово окупованих територій України виявилося спірним. Велика кількість людей під постом Гороховського у Facebook виступила проти відключення карток таких клієнтів.

"Дякуємо всім, хто взяв участь в опитуванні. Я хотів побачити кількість тих, хто не погоджується з цим рішенням. Звичайно ж, ми не ухвалимо рішення, яке викликає невдоволення у більш ніж 30% опитаних", — написав Гороховський.

Він запевнив, що Monobank не закриватиме рахунки клієнтам, які виїхали до 24 лютого до окупованого Криму та в ОРДЛО. Проте картки клієнтів, що досі не покинули територію росії, білорусі, Північної Кореї, Сирії або Еритреї все ж заблокують.

Monobank припинив обслуговування клієнтів у Криму, ОРДЛО, рф та білорусі