Мистецький арсенал
Фото: facebook.com/Mystetskyi.Arsenal

У цю п'ятницю, 10 червня, в Мистецькому арсеналі відкривається "Виставка про наші відчуття", присвячена емоціям та переживанням команди простору під час війни.

Війна змінила наші плани і змусила сфокусуватися на новому досвіді, шукаючи мистецькі відповідники власних відчуттів. Амбівалентність наших емоцій і думок — саме це ми намагаємося сказати цією виставкою.

В експозиції будуть представлені роботи з колекції Мистецького арсеналу. Частина цього проєкту — проговорення персонального досвіду працівників Мистецького арсеналу, яке записали на відео. Ці ролики теж стануть частиною виставки.

"Це — доволі сумбурний проєкт, що виник із розмов і суперечок усередині команди Мистецького арсеналу, адже відрефлексувати все, що кожний із нас пережив за перші місяці війни, поки неможливо і, певно, ще зарано. Але ми все одно знову й знову — в думках і розмовах — повертаємося до цього досвіду. Як ми тепер розуміємо мистецтво? Як його відчуваємо?", — кажуть у Мистецькому арсеналі

Там кажуть, що цією виставкою хочуть розповісти про амбівалентність своїх емоцій і думок, спричинену цією війною.

Виставка триватиме в Мистецькому арсеналі з 10 червня до 21 серпня. В перший день експозиція працюватиме з 16:30 до 19:00. Далі графік роботи такий: з середи по неділю — з 12:00 до 17:00, понеділок та вівторок — вихідні.

Вартість вхідного квитка становить 40 грн, пільговий квиток коштує 20 грн.

Графік може змінюватися в залежності від безпекової ситуації. Вразі оголошення повітряної тривоги виставка зачиниться, а відвідувачі зможуть піти в найближче укриття (перехід на Площі Слави).  

У Парижі покажуть виставку про Ірпінь