У McDonald's розповіли, чи відкриватимуть ресторани в Україні у серпні

McDonald's не відновить роботу в Україні в серпні. Про це в коментарі одному з українських ЗМІ повідомила керівниця відділу зв'язків із громадськістю компанії Алеся Муджирі. Вона зазначила, що дійсно у McDonald's хочуть відновити роботу закладів у деяких регіонах, проте це не трапиться в серпні. Поки що ніяких конкретних планів і дат немає.

Муджирі наголосила, що як тільки будуть відповідні рішення, компанія обов’язково оголосить їх українцям.

Водночас нещодавно в інтерв’ю СЕО мережі McDonald's в Україні Юлія Бадрітдінова казала, що наразі у компанії оновлюють протоколи безпеки. Кожен заклад перевіряють на наявність бомбосховищ неподалік.

"Коли звучить сигнал "повітряна тривога", ресторани терміново повинні закриватися, що саме собою досить непростий процес, оскільки ресторан – це мінізавод зі складним обладнанням і великою кількістю відвідувачів. McDonald's не буде працювати під час повітряних тривог", — зазначила Бадрітдінова.

Нагадаємо, раніше в мережі ширилася новина щодо можливого відкриття закладів McDonald's у серпні. Зокрема, видання Forbes писало, що цю інформацію підтвердила керівниця одного з ресторанів у Києві на умовах анонімності.