У марки NORVEN відкрились фірмові магазини та власний сервіс доставки

Якщо ця новина не встигла до вас доплисти — значить у вашому життєвому океані дуже мало риби, і це треба виправляти. Нарешті! В улюбленої торгової марки NORVEN відкрились фірмові магазини. Рибні фіорди з великим асортиментом охолодженої, свіжомороженої, копченої та солоної риби, ікри, а також морепродуктів.

NORVEN — це бренд, що об’єднує норвезьку якість, європейський асортимент та світові технології. Це інноваційний продукт та відбірна риба, що народжується в холодних водах найбільш екологічно чистих місць на планеті. Провідник у світ смаку норвезької риби, здорового та корисного харчування — невід’ємних частин скандинавського лайфстайлу.

NORVEN пропонує норвезькі сьомгу, форель та інші види делікатесної риби, норвезький оселедець та скумбрію, ікру, свіжу охолоджену та свіжоморожену рибу та морепродукти. Червона риба NORVEN вирощується у норвезьких фіордах, у крижаній проточній воді. Риба росте повільно, на жодному етапі не використовуються антибіотики — в Норвегії це заборонено на законодавчому рівні. Тому риба від NORVEN має бездоганну якість та користь, всю повноту та чистоту смаку, та є одним із найкорисніших для людини продуктів харчування.

Головна гордість магазинів — це якість та свіжість продукції NORVEN. Вона відповідає усім міжнародним стандартам якості та є сертифікованою. Виробництво обладнано сучасними лабораторіями, за допомогою яких здійснюється ретельний контроль вхідної сировини та готової продукції. Контроль якості відбувається методом замкненого циклу: починаючи від вилову до самої доставки на полички магазинів. Від моменту вилову до моменту, коли риба потрапляє на полички магазинів — проходить 72 години. Поставки свіжої продукції — кожну середу, тому кожного вівторка у вас є можливість придбати охолоджену рибу та морепродукти на розпродажі за зниженою ціною.

Асортимент NORVEN налічує понад 200 позицій. Незалежно від того, що вам більше до вподоби — їсти чи готувати, чи який у вас привід — сімейне свято чи ланч з друзями, з NORVEN ви знайдете ідеальну пропозицію.

Магазини працюють у форматі магазину — гастробару. Ви можете не просто придбати якісну продукцію, а і замовити фірмові суші NORVEN, в яких дуже багато риби. Рецептура суші та ролів розроблена так, щоб ніхто і ніколи не міг сказати, що там було замало риби. NORVEN піклується про споживачів і обирає продукцію найвищої якості, тому смак ролів та суші такий, про який ви не забудете. Принцип сушистів «Риби багато не буває» — це про NORVEN. Також у гастробарі можна поласувати готовими стравами: фреш-ролами, салатами, сендвічами.

Щомісяця у кожному магазині передбачені акції на рибку, морепродукти чи суші-роли, або продукцію, яка користується великим попитом у покупців. Завжди актуальну інформацію про асортимент, акції та події, що відбуваються у магазинах — можна знайти на сторінках у Facebook @Norven Fish Market та Instagram @norven_fish_market

І ще одна дуже класна новина — NORVEN запустили власний сервіс доставки! Будь-яка продукція з асортименту, а також найсвіжіші суші та роли. Замовляйте на сайті norven.ua
Географія розміщення магазинів була створена так, щоб задовольнити потреби якнайбільшої кількості любителів риби, але NORVEN не стоїть на місці та буде розширювати кордони й надалі.

Адреси:

  • вул. Леоніда Первомайського, 5 (Метро Кловська) — 067-383-22-39;
  • пр-т Правди, 43А(ЖК «Варшавський») — 067-537-87-98;
  • вул. Максимовича 24А, (ЖК «Нова Англія») — 067-50-40-352;
  • вул. Каховська 62А («Лівобережна», ЖК «Каховська») — 067-420-00-78.

А ще у магазинчиках дуже гарний дизайн =)

На вас чекають у фірмових гастробарах NORVEN, щоб втілити у життя всі ваші рибні забаганки.