У Луганській області окупанти вже обстріляли кожне місто
Фото: t.me/luhanskaVTSA

Під обстріли окупантів вже потрапило кожне місто Луганської області — в регіоні не залишилось уцілілих об’єктів інфраструктури. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Він повідомив, що ворожу атаку під містом Золоте було відбито. Після того, як росіяни невдало штурмували район Золотого, вони відійшли та почали стріляти по житловим домам. Також ворог обстріляв кожне місто Луганщини.

"В нашій області не зашилось уцілілих об’єктів критичної та будь-якої іншої інфраструктури. Чи знають про це росіяни? Так, в них є інформатори, які наводять вогонь на магазини з людьми та склади із харчами. Тому кожний обстріл житлового фонду — це цілеспрямований теракт. "Руський мир", який залишає без житла", — написав Гайдай.

Він розповів, що багатоповерхівки та приватні будинки зазнали пошкоджень в Лисичанську, Сєвєродонецьку, Золотому, Кремінній. Крім того, на Кремінщині через обстріли зайнялися гектари сухої трави, що додало роботи рятувальникам.

Ще раніше у Сєвєродонецьку зруйнували приватну клініку та школу, а в Золотому — спортивний об’єкт.

"У той же час на лінії фронту Луганщини та Донеччини відбито чотири атаки ворога — знищено п’ять танків, вісім одиниць броньованої техніки, шість військових автомобілів та вісім артилерійських систем противника", — додав Гайдай.

Спротив російській окупації, день 47