У Лисичанську внаслідок обстрілів знеструмлено шахту: під землею знаходяться люди

Російські окупанти вдарили ракетою "Точка-У" і градами по Лисичанську на Луганщині. Внаслідок обстрілів під землею залишилися шахтарі. 

Про це повідомив очільник Луганської ОДА (ОВА) Сергій Гайдай. 

"26 березня, у день, коли необхідно було дотримуватися "режиму тиші", росіяни відкрили вогонь по Лисичанську і Сєвєродонецьку", — розповів Гайдай.

За його словами, через обстріли сталося загоряння будинку в Лисичанську, знеструмлено шахту, де під землею знаходяться працівники. Наразі їх намагаються підняти на поверхню. 

Також під обстріли потрапив і Сєвєродонецьк. Там палає ще один продуктовий склад, два житлових та декілька дачних будинків, пошкоджені гаражі станції швидкої допомоги. Одна жінка отримала травму. 

Окрім того, повідомили в ДСНС України, окупанти обстріляли станцію екстренної медичної допомоги у Сєвєродонецьку, а в місті Золотому внаслідок обстрілу сталося загоряння житлового будинку. У Рубіжному сталося понад 10 пожеж у житловому секторі.

"У Новотошківському внаслідок обстрілу маємо одного пораненого, евакуйовано в безпечне місце семеро людей", — додали рятувальники. 

Спротив російській окупації, день 31