Обвал Дегтярівського мосту: у КМДА та Київавтодорі проводять обшуки

Сьогодні, 5 жовтня, київські правоохоронці проводять обшуки в Департаменті КМДА, "Київавтодорі" та у підрядників через обвал конструкцій Дегтярівського мосту, який стався 30 вересня.

Обвал Дегтярівського мосту: у КМДА та Київавтодорі проводять обшукиПро це повідомили представники столичної прокуратури у Facebook.

Обвал Дегтярівського мосту: у КМДА та Київавтодорі проводять обшукиОбшуки проводяться за місцем розташування Департаменту, комунальної корпорації та підрядних організацій. Одночасно перевіряють причетних за вісьмома адресами. На це дав згоду суд.

Обвал Дегтярівського мосту: у КМДА та Київавтодорі проводять обшукиОбвал Дегтярівського мосту: у КМДА та Київавтодорі проводять обшукиПосадовців та підприємців підозрюють у привласненні бюджетних коштів під час реконструкції шляхопроводу по вулиці Дегтярівській та Олександра Довженка.

Також за фактом обвалу конструкцій розпочато кримінальне провадження за статтею 272 "Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою".

Обвал Дегтярівського мосту: у КМДА та Київавтодорі проводять обшуки

Раніше ми писали, що у суботу, 30 вересня, закритий із середини липня на ремонт Дегтярівський міст обвалився. Зокрема, мостові балки та впали на проїжджу частину. Перші висновки комісії щодо причин обвалу Дегтярівського мосту на Шулявці очікують до кінця цього тижня.

Правоохоронці почали розслідування через обвал Дегтярівського мосту