У КМДА розповіли, який район у Києві найгірше підготувався до зими

У Києві продовжують перевіряти системи тепло та електропостачання та їх готовність до зими. Нещодавно перевіряли Подільський район.

Як повідомили на сайті КМДА, Подільський район, особливо будинки та розподільча станція на проспекті Правди, виявився найгірше підготовлений до холодів серед восьми перевірених.

Стан електрощитів, теплопунктів незадовільний. Санітарний стан також не відповідає вимогам.

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, який проводив інспекцію розповів, що "керівник головної компанії Подільського району отримає догану і має тиждень, аби виправити безлад".

Сьогодні констатуємо один із найгірших рівнів підготовки до зими і в цілому роботи житлової організації. Захаращені теплопункти й електрощитові, двори, що заросли бур’яном, старі залишки конструкцій дитячого майданчика тощо. Це свідчить про те, що в Подільському районі робота ЖЕКів організована незадовільно, і ми не дарма отримуємо таку кількість скарг саме від мешканців Подолу

Також були оглянуті приміщення аварійно-ремонтної служби. Тут виявили багато невідповідностей щодо побутових умов працівників. Заступник голови КМДА наголосив, що до "польових" робітників має бути особлива повага, тому що саме на них взимку будуть  покладені особливі навантаження. Вони повинні бути забезпечені спецодягом, відповідною технікою, приміщеннями для обігріву та відпочинку. Ці недоліки можуть призвести до кадрових втрат. 

Петро Пантелеєв наголосив, що Оболонський Святошинський, Печерський, Дніпровський, Деснянський, Дарницький райони вже перевірили. Там таких порушень не виявлено. 

На лівому березі запрацював міський центр крові