Гаряча вода

В Києві завершили гідравлічні випробування на 83% об’єктах, і столична влада обіцяє вже за кілька днів повернути гарячу воду у квартири мешканців столиці. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

Там розповіли, що випробування проводили на квартальних котельнях, теплоджерелах продуктивністю понад 80 Гкал/год та теплових мережах. Тепер же "Київтеплоенерго" поступово відновлює роботу частини цих об’єктів та гаряче водопостачання споживачам. 

Так, найближчими днями гаряча вода повернеться до споживачів у зоні обслуговування ТЕЦ-6  (Троєщина, Лісовий масив, частина Воскресенки) станції теплопостачання-2 (Оболонь, Куренівка, Поділ) та районної котельні "Воскресенка" (Райдужний та інша частина Воскресенки).

Зараз гідравлічні випробування продовжують проводити на восьми теплоджерелах.

"Керуючі компанії у координації з "Київтеплоенерго" зараз повинні сфокусуватися на отриманні житловими будинками паспортів готовності до зимового періоду. Інженерні мережі, конструктивні елементи будинку – покрівля, стіни, вікна і двері, вхідні групи, а також усі інженерні мережі повинні відповідати критеріям для пуску тепла. На завершення цих робіт у керуючих компаній орієнтовно є місяць", — каже заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Зараз, у столиці тривають перевірки готовності будинків, мереж і обладнання до опалювального сезону. Зокрема, уважно перевіряють стан електромереж та обладнання, бо система електропостачання цієї зими може працювати в умовах підвищеного навантаження.

Киян просять самовільно не втручатися в системи опалення: КМДА