У Київському зоопарку влаштували літнє спа для тварин: фото, відео

В червні у Київському зоопарку для тварин проводять водні процедури. Киян запрошують подивитися, як купаються капібари, ведмеді, бегемоти, слони та інші хвостаті.

В червні у Київському зоопарку для тварин проводять водні процедуриПро це повідомили працівники КиївЗоо на сторінці в Instagram.

Для копитних, пернатих та водних мешканців зоопарку встановили басейни, фонтани, водні розпилювачі, фонтанчики, грязьові калюжі.

У Київському зоопарку влаштували літнє спа для тварин: фото, відеоТакож в спеку тварин можна побачити в штучних ставках, озерах, біля водограїв та водоспадів.

"Розмаїття СПА-процедур задовольняє потреби кожної тварини. Загалом водну феєрію зоопарку складають 10 озер та ставків, 17 електропоїлок, 14 водограїв, 25 фонтанів, 23 акваспінери, 25 басейнів та 58 розпилювачів", — зазначають у КиївЗоо.

У Київському зоопарку влаштували літнє спа для тварин: фото, відео

В червні у Київському зоопарку для тварин проводять водні процедури

Охолодитися у спеку можуть і відвідувачі столичного зоопарку. Навпроти вольєру зубрів запрацював новий майданчик з водно-крапельним туманом (розпилювачем).

В червні у Київському зоопарку для тварин проводять водні процедури"Тож після милування водними процедурами наших тваринок ви можете разом з дітьми освіжитись та отримати власний повний релакс", — наголошують зоопрацівники.

В червні у Київському зоопарку для тварин проводять водні процедуриНагадаємо, Київський зоопарк знаходиться за адресою: проспект Берестейський, 32. Режим роботи: з 10:00 до 17:00.

Раніше ми писали, що мавпи та лемури столичного зоопарку повернулися на свої літні угіддя.

В мережі повідомили про смерть альпаки у Київзоо: зоопарк спростував інформацію