24 серпня народилися тигри Малюк та Рени: смугасті котики отримали смаколики та подарунки.

Сьогодні, 24 серпня, день народження святкують тигри з київського зоопарку — Малюк та Рени. Смугастикам сьогодні виповнилося 14 років. Про це повідомили представники зоопарку у Facebook.

У київському зоопарку святкують день народження тигрів: що їм подарувалиХижаки народилися 24 серпня 2009 року від тигрів Тішки та Амби. На день народження тваринам подарували смаколики (м'ясо та натуральні ласощі), а також забавки — новий м'яч для гри у воді.

У київському зоопарку 24 серпня святкують день народження тигрів: що їм подарувалиУ київському зоопарку 24 серпня святкують день народження тигрів: що їм подарувалиІнші тигренята зі столичного зоопарку також долучились до поздоровлень й отримали поживну їжу, яку підготували працівники.

У київському зоопарку 24 серпня святкують день народження тигрів: що їм подарували24 серпня народилися тигри з Київського зоопарку — Малюк та РениКиївський зоопарк став домівкою для різних тварин, птахів, плазунів. Навіть попри війну, маленькі та великі мешканці перебувають під контролем ветеринарів та зоофахівців. 

24 серпня святкують день народження Малюк та Рени — тигри з КиївзооНагадаємо, що каси зоопарку працюють щодня: у понеділок придбати квиток можна з 12:00 до 17:00, а з вівторка до неділі – з 10:00 до 17:00.

Адреса: Берестейський проспект, 32.

Раніше ми писали, що з Київської області евакуювали тигра, який мешкав у приватних власників. Господарі не змогли створити для нього нормальні умови, тому вирішили віддати ссавця до Центру порятунку диких тварин.

У КиївЗоо для врятованих мавпенят облаштували штучну водойму: фото