У Київському зоопарку птахів переселяють у літній авіарій: киян запрошують подивитися на птахів, який переселили на літній майданчик

Киян запрошують подивитися на новий майданчик для птахів, який встановили у Київському зоопарку. Пернатих мешканців водно-болотних угідь переселяють у літній авіарій зі штучним водограєм та місцем для гніздування.

У Київському зоопарку птахів переселяють у літній авіарій: фотоУ нове приміщення перемістять п'ять видів птахів. У новій атмосфері житимуть ібіс червоний, султанка, каролінка, кільчатий чирок та мандаринка . 

Киян запрошують подивитися на новий авіарій для птахів.Авіарій нагадуватиме птахам їхнє природне середовище, оскільки робітники Київзоо намагалися створити умови, наближені до реальних. Підлогу встелили піском та щепою, на якій росте трава, плющ та багаторічні дерев'янисті кущові рослини, які дуже люблять птиці — чагарники.

У Київському зоопарку птахів переселяють у літній авіарій: фотоКрім того, висота літнього майданчика спеціально призначена для польотів та складає 5 метрів, а загальна площа авіарію — 130 кв.м.

У Київському зоопарку птахів переселяють у літній авіарій: фотоНа новому місці пташок годуватимуть спеціально підібраним кормом — м’ясо-рибним фаршем, гранульованим кормом, свіжою зеленню, фруктами та овочами.

У Київському зоопарку птахів переселяють у літній авіарій: фотоНагадаємо, що Київський зоопарк знаходиться за адресою: проспект Берестейський, 32.

Раніше ми писали, що рожевих фламінго випустили на літні озера.

У Київському зоопарку слон Хорас грається велетенськими іграшками: фото, відео