У київському крематорії розпочали робити ремонт в прощальних залах.
Фото: dushakoviakov

У київському крематорії розпочали робити ремонт в залах для прощання. Повну реставрацію столичного крематорію проведуть у 2024 році.

Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв у Telegram.

У київському крематорії розпочали робити ремонт в прощальних залах.

Протягом двох тижнів планують відновити обидві зали, які не ремонтували майже 50 років. 

У Києві в крематорії розпочали ремонт: коли проведуть повну реставрацію Зазначається, що кошти з бюджету на роботи не залучатимуть.

У Києві в крематорії розпочали ремонт: коли проведуть повну реставрацію Киянам пояснили, що ремонтні роботи мали провести ще у 2021 році. Проте, через охоронний статус цього об'єкту, ремонт та реставрацію не проводили. 

У київському крематорії розпочали робити ремонт в прощальних залах."Спочатку необхідно було провести наукові дослідження. Наразі активно триває підготовка до реставрації", — йдеться у дописі.

На сьогодні вже почали очищати стіни крематорію, фарбувати та замінювати пошкоджені елементи. відновлюють те, що не впливатиме на подальшу реставрацію, але поліпшить зовнішній вигляд приміщення.

Нагадаємо, що нещодавно військові під час кремації полеглих військових розкритикували владу — крематорій знаходиться у незадовільному стані.

Раніше ми писали, що у Києві пограбували могилу українського військового пілота Андрія Пільщикова "Джуса". 

На Майдані родичі загиблих бійців вимагали дозволу на створення військового кладовища у Биківні