У Київській області змінився час комендантської години: деталі
Фото: unsplash.com

На території Київської області змінився час комендантської години — вона діятиме щодня з 22:00 до 5:00. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк.

Він додав, що таке обмеження є тимчасовим і запроваджуються на період з 8 по 15 травня.

Павлюк нагадав, що найближчими днями українці будуть вшановувати пам'ять загиблих під час Другої світової війни. Проте в цьому році вшанування пам'яті відбуватиметься в умовах повномасштабної війни, яку росія розв'язала проти України. Тому мешканців Київщини просять бути дуже обережними та не нехтувати сигналами тривоги.

"Наш ворог продовжує завдавати ракетні удари по українських містах та селах. Звертаємося до всіх мешканців Київщини — будьте максимально пильними в ці дні. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, чітко дотримуйтеся розпоряджень щодо громадського порядку", — закликав голова обладміністрації.

Він нагадав, що під час комендантської години заборонено знаходитись на вулиці та в інших громадських місцях, користуватися транспортом або переміщатися пішки. Виключення діє для людей, які мають при собі спеціальну перепустку встановленого зразка та посвідчення особи.

Спротив російській окупації, день 73