У Київській області побудують індустріальний парк КИТ в Бучі

У Київській області в місті Буча планують побудувати індустріальний парк "КИТ". Це тринадцятий подібний парк, який внесли до реєстру на Київщині.

Про це повідомив очільник Київської ОДА Руслан Кравченко у Facebook.

Парк спеціалізуватиметься на переробній промисловості: там вироблятимуть пластмасові будівельні вироби, металеві двері та вікна та інше.

"Розширюємо мережу індустріальних парків на Київщині. Уряд вніс до Реєстру парк "КИТ", який буде розташований у Бучі. Це ініціатива, яка має потенціал не лише для покращення бізнес-клімату, а й для суттєвого підвищення якості життя людей", — йдеться у дописі.

У Київській області в Бучі з'явиться індустріальний парк КИТ: що про нього відомоНа будівництво парку "КИТ" планують витратити 1,75 мільярда гривень. За словами Кравченка це "приватні та кредитні кошти". З обласного бюджету кошти не залучатимуть

Індустріальний парк — це територія з розвиненою інфраструктурою на околицях міст, на якій розміщаються промислові об'єкти. Згідно із законом України про "Індустріальні парки", тут можна здійснювати господарчу й науково-дослідну діяльність у сфері інформації та телекомунікацій або переробної промисловості.  

Раніше ми писали, що на території селища Рокитне Білоцерківського району мають збудувати індустріальний парк "УНІВЕРСАЛ ІНДАСТРІ"

У Броварах створять індустріальний парк: подробиці