У Києві з’явилися листівки з провокаційними питаннями: що це

Команда волонтерів UA Daily Donate у співпраці з креативною агенцією Antiprotiv організували в Києві благодійно-дискусійну ініціативу.

По місту розклеїли листівки з питаннями, які часто стають яблуком розбрату між українцями в соціальних мережах і поза ними. На них, наприклад, запитують, чи це нормально тусити у барах під час війни або чи потрібно дозволити чоловікам виїжджати за кордон тощо. Опитування містять два варіанти — так і ні, а проголосувати можна донатом. Для цього треба навести камеру на QR-код, який є на листівці під кожною з відповідей.

Мета ініціативи — перетворити суперечки в додати. Це підкреслює головний меседж, який побачать усі охочі проголосувати. Бо замість опитування, вони знайдуть на сайті нагадування про необхідність допомагати під час війни.

"Сорі, тут не буде голосування. Ця сторінка для того, щоб нагадати тобі, що сратися на рівному місці в онлайні чи офлайні  не круто. А підтримувати наших захисників донатом — круто. А ще крутіше — робити це щодня", — пишуть волонтери.

Якщо хочете пожертвувати гроші на благодійність без суперечок, це можна зробити за посиланням. В соцмережах UA Daily Donate щодня виставляють нові локальні збори, тому є можливість слідкувати за тим, куди направляються кошти.

Нагадаємо, раніше "Солом'янські котики" відкрили збір на облаштування 10 пунктів незламності в столичних школах.