У Києві зросла кількість жертв після обстрілу 8 липня: що відомо

Кількість жертв внаслідок масованого ракетного удару рф по Києву 8 липня зросла до 27 осіб, серед загиблих четверо дітей.

Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації. У Києві зросла кількість жертв після масованого ракетного обстрілу 8 липня: що відомоТакож відомо про 117 постраждалих, 7 осіб врятовано. 

Під час нічних розборів завалів у Шевченківському районі знайшли тіло хлопчика.У Києві зросла кількість жертв після масованого ракетного обстрілу 8 липня: що відомоВ Охматдиті рятувальники розбирають завали зруйнованого корпусу. Демонтують перекриття, які обвалилися, розчищаються завали. В інших будівлях лікарні від вечора закривають вибиті вікна, двері та балкони.У Києві зросла кількість жертв після масованого ракетного обстрілу 8 липня: що відомоВ першу чергу закривають ті приміщення, де знаходиться важливе медичне обладнання аби уникнути негативного впливу пилюки, бруду та вологи і зберегти техніку. У Києві зросла кількість жертв після масованого ракетного обстрілу 8 липня: що відомоТериторію медзакладу, крім зруйнованого корпусу, вже розчистили від сміття. На місці працюють усі необхідні служби — ДСНС, медики, поліція, Червоний Хрест та інші.У Києві зросла кількість жертв після масованого ракетного обстрілу 8 липня: що відомоЛіквідація наслідків триває на 3 локаціях, на місця подій залучили 377 рятувальників та 76 одиниць техніки ДСНС.

Upd. Станом на 17:00 від ракетного удару росіян в Києві загинуло 33 людини.

“Наш Київ” вже писав, що 9 липня у Києві оголосили Днем жалоби.

Внаслідок влучанння у Шевченківському районі зруйнований під’їзд п’ятиповерхівки: відео
Як допомогти "Охматдиту" після обстрілу: що потрібно