У Києві та області знову вводять комендантську годину на півтори доби

У Києві та Київській області вводять посилену комендантську годину. Вона триватиме з 20.00 21 березня по 7.00 23 березня, пише КМДА.

Заборонено пересуватися містом без спеціальних перепусток. Виходити можна тільки для того, щоб дістатися найближчого укриття.

У відомстві нагадали, що цивільні особи, які перебуватимуть на вулиці у період комендантської години без спецперепустки, вважатимуться членами диверсійно-розвідувальних груп.

Також через впровадження у Києві та області посиленої комендантської години графік руху поїздів може змінитися. Про це попередила УЗ. Вхід до вокзалів Київ-Пасажирський та Дарниця, а також посадка на пасажирські поїзди у Києві будуть дозволені тільки транзитним пасажирам, а також пасажирам, які потрапили на вокзал заздалегідь до комендантської години. Вихід з вокзалу може бути обмежений поліцією з міркувань безпеки.

На час дії комендантської години не курсуватиме електричка Святошин-Дарниця. Приміські поїзди курсуватимуть насамперед для транспортування працівників критично важливих індустрій, зокрема залізничників.