У Києві в Дніпровському районі майже закінчили капітальний ремонт вулиці Шумського. Дізнайся, як виглядає вулиця Шумського

На лівому березі Києва, в Дніпровському районі майже закінчили капітальний ремонт вулиці Шумського. Міський голова Віталій Кличко перевірив, як оновили вулицю, яку не ремонтували 40 років.

У Києві в Дніпровському районі майже закінчили капітальний ремонт вулиці Шумського.На вулиці Шумського оновили асфальтове покриття, облаштували нову систему освітлення з енергоощадними LED-ліхтарями. Задля уникнення підтоплень на дорогах відремонтували систему дощової каналізації. 

Наразі комунальники ремонтують тротуари, які викладають із тротуарної бруківки та асфальтують велосипедну доріжку. Залишилось встановити дорожні знаки та висадити квіти на клубах. 

Капремонт вулиці протяжністю 622 метри планують завершити наприкінці травня.

"В сьогоднішніх дуже складних умовах столична влада продовжує оновлювати дороги нашого міста. Ремонтний сезон у розпалі. В березні відновили капітальні ремонти шести вулиць, які призупиняли через повномасштабне вторгнення російських варварів", — наголосив Кличко.

Загалом в Києві у 2023 році міська влада планує закінчити капітальний ремонт вулиці Ентузіастів, оновити проспект Івасюка та закінчити поточні ремонти на ремонти на вулицях Татарській, Трускавецькій та Повітрофлотському проспекті.

Також зазначається, що цьогоріч розпочнеться реконструкція розв’язки на перетині вулиць Дегтярівської, Довженка та Теліги. 

Раніше ми писали, що біля метро "Лівобережна" планують провести поточний ремонт Каховського шляхопроводу, якій розташований на перетині Броварського проспекту і вулиці Євгена Сверстюка. На роботи витратять майже 3 млн грн.

У Києві планують побудувати підземні паркінги в усіх районах — Кличко