У Києві вводять нові перепустки для пересування у комендантську годину

У Києві замінять формат перепусток для пересування на транспорті під час комендантської години. Перепустки нового формату запровадять вже з 25 вересня

Про це повідомили у КМВА.

Заявки на отримання нових перепусток можна подавати до Центрального управління Військової служби правопорядку з 4 вересня. Старі перепустки, згідно з процедурою, необхідно здати.

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко наголосив, що перепустки у столиці треба постійно оновлювати, щоб їх не могли підробити. 

Система перепусток повинна систематично оновлюватися аби ними користувалися лише ті, хто відноситься до підрозділів сектору безпеки та оборони України,  критичної інфраструктури  міста  та органів державної влади.

Відповідні перепустки не можна розміщувати під склом автомобіля, оскільки будь-хто може їх побачити, сфотографувати й зробити незаконну копію. Цей документ необхідно пред'являти на вимогу поліції або військових.

Нагадаємо, що з 1 вересня Рада оборони столиці дозволила кафе, барам та ресторанам міста працювати до 23:00. Нагадаємо, що комендантська година у києві діє з 00:00 до 5:00 ранку.

З 1 вересня у Києві відбудуться зміни у русі громадського транспорту