У Києві ввели безпересадковий квиток у транспорті: на яких маршрутах

У Києві тимчасово ввели безпересадковий квиток на деяких маршрутах громадського транспорту через ремонт колій на вулиці Кирилівській. Зокрема, безпересадковий квиток діє на чотирьох трамвайних та одному автобусному маршрутах .

Про це повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

Під час ремонту на тимчасових маршрутах трамваїв можна оплатити проїзд разово. Тобто при пересадці повторно оплачувати проїзд не потрібно. 

На яких трамвайних маршрутах діє безпересадковий квиток:

  • Трамвай № 11-К: вулиця Йорданська — Подільське ТРЕД;
  • Трамвай № 12-К: Пуща-Водиця — Подільське ТРЕД;
  • Трамвай № 16-К: станція метро "Героїв Дніпра" — Подільське ТРЕД;
  • Трамвай № 19-К: Площа Тараса Шевченка — Подільське ТРЕД.

Також запустили автобуси тимчасового маршруту № 11-ТК "Контрактова площа – вул. Сирецька", на якому також діє безпересадковий квиток, якщо сідати з трамвая. Він курсує наступним чином: вулиця Спаська – вулиця Межигірська – вулиця Щекавицька – вулиця Костянтинівська – вулиця Оленівська – вулиця Кирилівська – вулиця Сирецька – вулиця Семена Скляренка – вулиця Куренівська – вулиця Кирилівська – вулиця Щекавицька – вулиця Костянтинівська – вулиця Спаська.

Маршрут тимчасового автобуса № 11-ТК Нагадаємо, що зранку 22 серпня, у Києві на проспекті Соборності та мосту Патона утворився великий затор з причини ДТП. Низка тролейбусів та автобусів курсують із запізненням.

З 19 серпня в Києві обмежать рух низки трамваїв: маршрути