У Києві врятували собаку, якого на три доби зачинили на балконі: відео
Фото ілюстративне

У Святошинському районі Києва поліцейські врятували собаку, якого господар зачинив на балконі на три доби без води та їжі. Відео порятунку можна подивитися на сторінці "Патрульна поліція Києва" у Facebook.

Мешканці будинку, почувши тривале скавчання песика на балконі, подзвонили у поліцію. Сусіди повідомили, що чоловік залишив собаку та пішов. "Тваринка постійно скавчала та, ймовірно, потребувала їжі та води", — наголосили сусіди.

У києві врятували собаку, який три доби був зачинений на балконіПісля приїзду рятувальників виявилося, що квартира, звідки долинав плач тварини, відчинена. Проте господаря помешкання не було, а двері балкона були захаращені сміттям та іншими речами.

Патрульні перелізли через вікно і звільнили чотирилапого в'язня. Собаку передали сусідам, а потім зв'язалися із зоозахисниками за фактом жорстокого поводження із твариною.

У Києві собаку зачинили на балконі на три доби, його врятували патрульніКиянам нагадали, що за жорстоке або безвідповідальне поводження з тваринами передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Раніше ми писали, що зоозахисники з Києва проїхали 700 км, щоб врятувати лебедя.

У Києві велопатрульні врятували людину від сонячного удару