У Києві зоозахисники врятували єнота, який довгий час перебував у квартирі наодинці. Єнот поступово розгромив усе у квартирі.

В Києві, у квартирі знайшли єнота, який через тривалу відсутність свого господаря розгромив майже усе, що там було. Ссавця забрали зоозахисники з Kyiv Animal Rescue Group. 

Єнот багато днів перебував у квартирі сам, лише іноді до нього заходив сусід, щоб нагодувати тварину. Оскільки місцеперебування господаря єнота наразі невідома, а речі та меблі у квартирі продовжували псуватися, чоловік вирішив викликати зоорятувальників.

Єнот перебуватиме у Центрі порятунку, поки не знайдуть його господаря. Містян просять пам'ятати, що єноти це дикі тварини й життя вдома у клітці не для них.

Також команда Kyiv Animal Rescue Group розповіла, що єнот Лакі, якому нещодавно зробили операцію із заміни обох кришталиків ока, вже бігає та досліджує усе навкруги. Нагадаємо, що кожен може стати для Лакі віртуальним опікуном. Для цього необхідно зробити добровільну пожертву за посиланням.  

Раніше ми писали, що на сайті Київської міською ради з'явилася петиція з проханням ліквідувати кладовище тварин, розташоване біля перону станції кільцевої електрички "Київська Русанівка".

З Київської області евакуювали тигра, який жив у приватних господарів