Коти, собаки, кажани, птахи

У Києві зоозахисники врятували 66 тварин, які опинилися у надзвичайних ситуаціях. Працівники KARG допомогли собаці, яку намагалися вбити, лебедю, білці з травмою тазу, коту, що впав з вікна та іншим тваринам.

У період з 1 по 10 лютого команда зоорятувальників здійснили 52 виїзди, на яких були врятовані беззахисні тварини та птахи. На Троєщині врятували кота, який потрапив на чердак, звідки пролетів 9 поверхів та впав у вентиляційну шахту. Щоб дістати тварину рятувальники пробили у стіні отвір.

Врятований лебідь на затоці ДніпраНа Оболоні, поряд з вулицею Прирічної, на затоці Дніпра команда KARG знайшла лебедя з ознаками інфекційного захворювання. Наразі він проходить лікування у Центрі порятунку диких тварин.

Пес, якого збила машинаУ Святошинському районі знайшли собаку, якого збила машина. У песика був відкритий перелам та кровотеча. Його шпиталізували.

Білка з травмою тазуУ Солом'янському районі Києва знайшли білку з травмою тазу. Наразі їй надано необхідну допомогу.

Кота на проспекті Науки знімають з дереваНа Деміївці, на проспекті Науки кіт застряг на дереві. Він випав з вікна третього поверху та не міг самостійно злізти.

Врятований пес, якого намагалися вбитиБіля станції метро "Лівобережна" врятували собаку, яку, нібито, погрожували вбити її власники.

Врятований кажан у КиєвіОдразу на декількох вулицях столиці врятували кажанів, які застрягли у під’їздах та шахтах ліфтів.

На вулиці Пшеничній з колодязя кабельного колектору рятувальники дістали собаку.

Врятований песЦуценя у КиєвіТакож у Деснянському районі з порожнини між балконом і стіною будинку дістали цуценя. Маленька тваринка була травмована. Наразі її життю нічого не загрожує.

Врятований гракНа проспекті Маяковського знайшли грака з переламаним крилом. Його забрали рятувальники.

Нагадаємо, що нещодавно у Києві містянин знайшов змію у пральній машині.

На вокзалах "Укрзалізниці" встановили поїлки для тварин: фото