У Києві відновили будівництво ЖК H2O біля Екопарку Осокорки: що відомо
Фото: Дмитро Перов/Facebook

У Києві, ймовірно, відновили будівництво ЖК H2O біля Екопарку Осокорки. Про це повідомив активіст Дмитро Перов у Facebook.

"Будівельна компанія Stolitsa Group, вочевидь, розпочала будівництво ЖК H2O. Нині будівельні роботи відбуваються на березі озер Тягле та Небреж, що на південь від житлового масиву Осокорки", — йдеться у дописі.

У Києві відновили будівництво ЖК H2O біля Екопарку Осокорки: що відомоАктивіст підкреслив, що власник будівельної компанії Влада Молчанова ще до 24 лютого 2022 року намагалася забудувати цю територію. "Зокрема, було розпочато засипання озера Небреж, яке згідно з цільовим призначенням тепер віднесено до забудови об’єктами житлового та соціально-побутового призначення", — наголосив Перов.

У Києві відновили будівництво ЖК H2O біля Екопарку Осокорки: що відомоПроте відповідна територія має природно-заповідний та природоохоронний статус. Тому, як військові запустили на цю ділянку будівельну техніку місцеві жителі та активісти не розуміють.

У Києві відновили будівництво ЖК H2O біля Екопарку Осокорки: що відомоРаніше ми писали, що у Києві планують відновити будівництво багатоповерхівки на вулиці Мечникова 7-б. Мова йде про скандальний ЖК Egoist Residence, із забудовником якого мешканці сусідніх будинків багато років судяться.

У Києві розпочинають будівництво першої черги парку "Срібний Кіл"