У Києві відкриють першу бібліотеку настільних ігор: адреса, фото

У Києві відкривають першу в Україні бібліотеку настільних ігор, де настілки видаватимуть як книжки. Про це повідомили представники столичної держадміністрації у Telegram.

У Києві відкриють першу бібліотеку настільних ігор: адреса, фотоПограти в настільні ігри можна з 6 вересня в Центральній бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка. Для цього треба записатися й стати читачем бібліотеки.

В якій бібліотеці Києва можна пограти настільні ігри

Для дітей різного віку й інтересів будуть доступні понад 125 ігор. Серед них — "Монополія", "Рамен. Рамен", "Монстри проти героїв", "Ханамікоджи", карткова гра "ЗСУ. Armed forces of Ukraine" тощо. 

З 6 вересня в Центральній бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка можна пограти в настільні ігри"Спочатку планується проводити ігрові зустрічі. Також всі охочі зможуть брати настілки у читальній залі. Згодом ігри видаватимуть додому, як книжки", — йдеться у дописі КМДА.

З 6 вересня в Центральній бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка можна пограти в настільні ігриПоки що це пілотний проєкт. Згодом Департамент культури КМДА відкриє подібні ігрові куточки в інших бібліотеках Києва.

З 6 вересня в Центральній бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка можна пограти в настільні ігриЗазначається, що колекцію ігор столичній бібліотеці передала Спілка видавництв настільних ігор.

Адреса бібліотеки настільних ігор: проспект Берестейський, 25-А

Раніше ми писали, що президент України Володимир Зеленський представив новий освітній цифровий застосунок "Мрія", яким зможуть користуватися учні, батьки та вчителі.

Тривоги, режим та соціалізація. Як підготувати дитину до офлайн навчання