Мережа шаурми й дьонерів Döner Маркет відкрила свій 100-й за рахунком заклад у столиці — у ТРЦ Retroville.
Власники розповідають, що попри складні умови для розвитку бізнесу, все ж таки вирішили розширюватися для створення нових робочих місць.
Зараз, як ніколи, важливо тримати економічний фронт, створювати робочі місця і розвиватися. Дуже вдячні усім нашим співробітникам і партнерам, які в цей непростий для України час виходять на роботу і роблять це з відданістю.
За його словами, у Döner Маркеті хочуть показати й розказати українцям про те, що стритфуд може бути не тільки смачним, а й безпечним.
Чому шаурму від Döner Market не стрьомно їсти?
У 2022 році Döner Маркет запустили кампанію "шаурма, яку не стрьомно їсти". І підтверджують це на ділі:
- у мережі відповідально ставляться до підбору кожного інгредієнта: м’ясо, лаваш, овочі, зелень;
- м’ясо у стравах від перевірених постачальників — це курятина "Наша Ряба" і яловичина Skott Smeat, які виготовляються на виробництвах, що сертифіковані за стандартами BRC, Halal та за стандартами ISO 22000, Halal відповідно;
- кожен Döner Маркет регулярно проходить перевірки відділу контролінгу МХП для забезпечення споживачів лише якісною та безпечною продукцією;
- і, звісно, обов’язковим є дотримання санітарно-гігієнічних норм та належних умов зберігання продукції.
Всеукраїнська мережа Döner Маркет з’явилася на ринку 23 серпня 2020 року, і до кінця цього року у планах відкриття, як мінімум, ще 20-ти закладів.
Довженко-Центр виклав раніше втрачений мультфільм 1969 року