У Києві на Троєщині відкриють перший професійний театр: коли та де

На лівому березі Києва 16 вересня відкриють новий мистецький простір "Театр на Троєщині". В репертуарі професійного театру будуть вистави для дітей та дорослих, також працюватиме акторська студія.

У Києві на Троєщині відкривають перший професійний театр: коли та деПро це повідомили представники театру на сторінці у Facebook.

"Театр на Троєщині" це проєкт Центру мистецтв "Новий український театр". Раніше у цьому районі працювали лише два подібні мистецьки заклади, де навчали авторській майстерності й, в основному, грали лише дитячі постановки. 

У Києві на Троєщині відкривають перший професійний театр: коли та деНа відкриття покажуть комедію "Еклери на мільйон" та дитячу постановку "Карлсон шукає друга". Також у вересні будуть такі вистави: "Методи виховання малих засранців", "Канікули у великому місті", "Кефір, зефір і кашемір" тощо.  Це постановки, які є в інших театрах столиці. 

Театр на Троєщині: репертуар на вересень 2023Зазначається, що режисери-початківці зможуть представляти свої перші вистави у просторі, пише "Ліріум".

На базі театру працюватиме дитяча акторська студія, також періодично влаштовуватимуть майстер-класи, стендап-шоу, родинні свята тощо.

У Києві на Троєщині відкривають перший професійний театр: коли та деЯкщо під час вистави розпочнеться повітряна тривога, глядачі та актори зможуть перейти в укриття, яке знаходиться у підвалі будівлі. 

Логотип "Театру на Троєщині" символізує "родину театрів" Центру мистецтв. Його створила художниця Анастасія Кононенко. 

Театр на Троєщині відкрили у КиєвіАдреса: вулиця Градинська, 5.

Раніше ми писали, що 13 та 15 вересня в Київському академічному театрі юного глядача на Липках відбудеться премʼєра вистави "Medealand" про жінок та їх місце у світі.

Vertuha у Closer, концерт TVORCHI та AdoptMe Days на ВДНГ: куди піти у Києві 15-17 вересня