У Києві відкрилось три нові фірмові СТО Bosch Service

У столичних водіїв з’явилося ще більше можливостей отримати якісні послуги з ремонту та обслуговування автомобілів. Протягом 2023 року в Києві відкрилось три сертифіковані СТО Бош Авто Сервіс  – "Автопан", "Атлант Моторз Енерджі" та "АВТО-ВИНТ".

У Києві відкрилось три нові фірмові СТО Bosch ServiceВсього в Україні сьогодні працює 97 Бош Авто Сервісів. Разом з Бош Дизель Сервісами та Центрами вся мережа налічує 110 станцій. На жаль деякі партнери не можуть функціонувати. Через руйнування, пов'язані з війною, призупинили свою роботу станції в Херсоні, Олешках, Новій Каховці, Маріуполі та інших прифронтових місцях. 

Знаємо про електромобілі те, чого не знають інші

Новий Бош Авто Сервіс "Атлант Моторз Енерджі" у Києві створений на базі дилерського центру і входить до однойменного автомобільного холдингу, який розвиває продаж електромобілів. 

У Києві відкрилось три нові фірмові СТО Bosch Service"У 2022 році через деякий час після повномасштабного вторгнення ми прийняли рішення розпочати продаж електромобілів у Києві, де зараз вже маємо 2 автосалони. Для диверсифікації бізнесу, обслуговування електромобілів і залучення авто з бензиновими двигунами було прийнято рішення відкрити станцію Бош Авто Сервіс. Завжди хотіли працювати з Bosch" – коментує Олександр Добрунов, співзасновник і директор компанії "Атлант Моторс Енерджі". 

На новому Бош Авто Сервісі працює 3 пости (підйомники) механічних робіт, 2 пости електрика, 1 пост шиномонтажа та мийка. Станція має сучасне обладнання: пневматичний стіл для зняття батареї на елекромобілях, діагностичний сканер Bosch KTS 560, тестер АКБ BAT 131, тестер гальмівної рідини BFT 100, мотортестер FSA 050 та інше. СТО надає повний комплекс послуг технічного обслуговування та ремонту електромобілів, гібридів і авто з ДВЗ.

У Києві відкрилось три нові фірмові СТО Bosch ServiceЗавдяки стандартизованим процесам роботи, сучасному обладнанню, досвіду та кваліфікації фахівців, які пройшли сертифікацію від Bosch, клієнти можуть бути впевнені, що ремонт автомобіля буде виконано якісно і вчасно.  

Адреса: с. Софіївська Борщагівка, вулиця Микільська, будинок 51

Поки всі скорочують свої потужності, ми нарощуємо

Бош Авто Сервіс "Автопан" у Києві відкрився у квітні 2023 року. Мультибрендова СТО має 23 пости, зокрема ремонтну зону комерційного транспорту, та цілий арсенал сучасного обладнання. Клієнти мають можливість отримати повний спектр послуг – від комп’ютерної діагностики авто, перевірки АКБ і генераторів, регламентних робіт до водневої очистки камери згорання ДВЗ. Ключовими співробітниками станції пройдено 19 тренінгових програм у Навчальному Центрі Роберт Бош. Серед них – тренінги з діагностики електричних та гібридних авто, роботи з бензиновими та дизельними системами тощо.

У Києві відкрилось три нові фірмові СТО Bosch Service"Потрібно розвиватись у всі часи, навіть під час війни. Компанія Bosch та мережа Бош Авто Сервіс – це всесвітньо відомі бренди, з технічною підтримкою, запасними частинами та великим досвідом. Сьогодні через непрості економічні умови більшість бізнесів скорочують свої потужності, ми ж навпаки – нарощуємо. Збільшуємо перелік послуг та пропонуємо нашому клієнту найсучасніші види послуг та новітні підходи для ремонту автомобіля. Завдяки співпраці з Bosch ми маємо більше переваг і можливостей в порівнянні з конкурентами" – зазначив Сергій Шостак, власник Бош Авто Сервіс "Автопан". 

У Києві відкрилось три нові фірмові СТО Bosch ServiceАдреса: 03134, Київська обл., м. Київ, проспект Академіка Корольова, 11/1

Повний спектр послуг для всіх потреб вашого автомобіля

У Києві відкрилось три нові фірмові СТО Bosch ServiceБош Авто Сервіс "АВТО-ВИНТ" доєднався до мережі в грудні 2023 року. Наразі це одна з найбільших фірмових СТО в столиці. Станція пропонує повний пакет послуг у поєднанні з унікальним досвідом Bosch, одного з провідних світових постачальників автомобільних запчастин. Також надаються послуги з ремонту силових агрегатів: двигунів, КПП, мостів, ходової частини, ремонт електроустаткування, комплексна та комп'ютерна діагностика, сучасний 3D стенд розвал-сходження підвіски автомобіля. 
Для нових клієнтів Бош Авто Сервіс "АВТО-ВИНТ" — постійно діюча акція - 40% знижки* на перший заїзд. 
У Києві відкрилось три нові фірмові СТО Bosch Service
Адреса: м. Київ, вул. М. Грінченка, 18А

Статус партнера мережі Бош Авто Сервіс гарантує автомобілістам наявність на сервісній станції повного спектра необхідного для діагностики, ремонту та обслуговування автомобілів обладнання, а також відповідну кваліфікацію персоналу, рівень підготовки якого підтверджується тестуванням і сертифікацією в Навчальному центрі Bosch. Навчання співробітників включає технічні та бізнес-тренінги, розвиток навичок спілкування з клієнтами та інші активності.

*Під вигодою мається на увазі надання знижки відповідного розміру від вартості виконаних робіт, зазначених у замовленні.