У Києві 28 травня пройде ювілейний 30-й благодійний "Пробіг під каштанами". Вже відкрито реєстрацію: як записатися

У Києві відкрили реєстрацію на ювілейний 30-й благодійний "Пробіг під каштанами". Цьогоріч він пройде в останню неділю травня, у День Києва. 

28 травня учасники бігтимуть під гаслом  #біжу заради маленьких сердець, себто для пацієнтів Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Зібрані кошти від цтого спортивного івенту підуть на закупівлю необхідного обладнання.

Ювілейний 30-й благодійний "Пробіг під каштанами" відбудеться в останню неділю травня: як записатися"Цьогоріч правила участі окреслено умовами воєнного часу, тому з міркувань безпеки учасники не збиратимуться на єдиній локації та в один час. Долучитись до заходу можуть усі охочі як з України, так і з будь-якої країни світу", — наголосила директорка Департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан.

Долучитися до акції "Пробіг під каштанами" можна офлайн. Зазначається, що для участі необхідно зробити благодійний внесок (300 грн) та вказати дані для відправки стартового пакета. 

Долучитися до акції "Пробіг під каштанами" онлайн можна з будь-якого куточка світу. Сума благодійного внеску така сама, 300 грн (8 доларів або 7,5 євро). Необхідно також завантажити та надрукувати онлайн номерок.

Усі учасники 28 травня мають вийти на прогулянку чи пробіжку та опублікувати фото в соцмережах із тегом #Probig2023.

Раніше ми писали, що в Україні запустили оригінальний благодійний проєкт для підтримки України — Russia Googbuy.

Де у Києві подивитися на цвітіння сакури, магнолії та бузку: адреси