У Києві відкрили кар’єрний хаб для жінок "ВОНА» для жінок

15 вересня у Києві за адресою вулиця Михайла Максимовича, 26 відкрили кар’єрний хаб для жінок "ВОНА".

Проєкт спрямовано на розвиток професійного потенціалу та фінансової спроможності жінок, котрі постраждали від домашнього/гендерно зумовленого насильства або знаходяться у групі ризику.

Назва хабу складається з перших літер 4 слів — Вільна, Окрилена, Незалежна, Амбітна. Саме над тим, аби так себе почували жінки, працюють команди хабів "ВОНА", що вже відкриті у містах Дніпро, Львів та Ужгород.

Відкриття хабу у Києві відбулося спільно з ГО "Інноваційні соціальні рішення" за фінансової підтримки посольства США в Україні.

"Сьогодні проєкт дійсно пов’язаний з допомогою жінкам під час війни, з вирішенням важливої гуманітарної задачі, але він дає надію на майбутнє. Я хочу подякувати нашим донорам USAID, які повірили у те, що економічне наснаження жінок є важливою частиною гуманітарного реагування і вирішення питання подолання/реагування на гендерно зумовлене насильство, і в тому числі сексуальне насильство пов’язане з війною", — зазначив заступник представника UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення Павло Замостян.