5 червня у Києві відбувся мітинг із закликом добудувати ЖК "Lake House": фото

Сьогодні, 5 червня, у Києві біля КМДА відбувся мітинг інвесторів, які вимагали добудувати ЖК "Lake House" на Оболоні.

Про це повідомили в спільноті "Життя Оболонь Київ" у Telegram.

Сьогодні, 5 червня, у Києві біля КМДА відбувся мітинг інвесторів, які вимагали добудувати ЖК Lake House на Оболоні.Мітингувальники вийшли з плакатами та провели перформанс — принесли подушки та ковдри й лежали на асфальті на знак того, що їм ніде жити.

Сьогодні, 5 червня, у Києві біля КМДА відбувся мітинг інвесторів, які вимагали добудувати ЖК Lake House на Оболоні.Крім того, учасники акції закликали відновити роботи на інших об'єктах, за які несе відповідальність "Київміськбуд". Йдеться про зведення ЖК "Отрада" тощо.

"На жаль, поки що окрім пустих обіцянок і відтягування часу інвестори не отримали нічого від столичних посадовців", — підкреслили у дописі.

Сьогодні, 5 червня, у Києві біля КМДА відбувся мітинг інвесторів, які вимагали добудувати ЖК Lake House на Оболоні.Нагадаємо, що "Київміськбуд" призупинив будівництво житлових комплексів під час пандемії COVID-19. Зокрема, без житла залишились родини військовослужбовців, які вклалися у будівництво.

Раніше ми писали, що Державна інспекція архітектури та містобудування України анулювала дозвіл на будівництво 14 житлових комплексів на території Національного авіаційного університету.

Що буде з артефактами на Поштової площі — відповідь КМДА