У Києві відбувся благодійний чемпіонат з бальних танців: фото

У столиці відбувся фінал благодійного чемпіонату з бальних танців "Кубок незламності Києва". Він проходив 11 березня в Національному Університеті фізичного виховання і спорту України, в ігровій залі корпусу №5. 

Чемпіонат з бальних танців "Кубок незламності Києва"Фінал відбувся за участю зірок шоу-бізнесу України, інфлюенсерів, міжнародних суддів та політиків. Гостями події стали військові та діти, які постраждали від війни росії з Україною, директор Департаменту молоді та спорту міста Києва Юлія Хан.

Чемпіонат з бальних танців "Кубок незламності Києва"Ведучими чемпіонату стали Юрій Ткач і акторки "Жіночого Кварталу" — Катерина Нікітіна, Валерія Товстолєс та Ірина Гатун.

Спортсмени танцювали повільний вальс, танго, квікстеп, пасодобль, джайв та інші. Протягом заходу проводились аукціони. Лотами стали артефакти танцювального світу та унікальні речі з передової: годинник з кришки HIMARS, сукня прими балету Катерини Кухар, вціліла пляшка вина зі зруйнованого після обстрілів винного заводу в Ірпені, прапор України з підписами бійців спецпідрозділу "KRAKEN". 

Чемпіонат з бальних танців "Кубок незламності Києва"Сума збору "Кубку незламності Києва" склала 680 000 грн. Крім того, Юрій Тура разом з американським фондом "FOOKSMAN FAMILY FOUNDATION" та фондом "Вітрила свободи" придбали машину для ЗСУ.

Співали та підтримували спортсменів актори шоу "Студія Квартал 95", співаки та інші зіркові учасники та зіркові волонтери: Павло Зібров, Laud, Lida Lee, Анна Трінчер, Міша Крупін, MamaRika, Kekelia, Enleo, Parfeniuk та інші.

Чемпіонат з бальних танців "Кубок незламності Києва"Організатори турніру — Макс Леонов, Дмитро Влох, Альона Антонова та  Ксенія Твердохліб з громадської організації "Ліга Життя" кажуть, що головною метою благодійної події був збір коштів на потреби ЗСУ — нові автівки та мавіки, а також долучення до реконструкції спортивної зали міста Ірпінь. "Вже на наступний день після завершення турніру 230 000 грн було направлено на ремонт бронетранспортера для одного батальйону, який підтримує "Ліга Життя", але зараз не можна казати якому, самі розумієте чому", — підкреслили вони.

Раніше ми писали, що у Києві на території ВДНГ 26 березня пройде благодійний забіг "День 396: Київська десятка незламності". Кожен учасник забігу отримає медаль фінішера, а першим трьом фіналістам нададуть грошові призи.

Russia Googbuy: з’явилася платформа, де можна купити російські міста