У Києві відбулися змагання Найсильніший пожежний-рятувальник 2024: фото

У Києві відбулись змагання "Найсильніший пожежний-рятувальник 2024". 

У Києві відбулися змагання Найсильніший пожежний-рятувальник 2024: фотоПро це повідомили у представники МВС України у Facebook.

У Києві відбулися змагання Найсильніший пожежний-рятувальник 2024: фото"На варті безпеки киян стоять дійсно сильні, витривалі й готові до боротьби рятувальники", — підкреслили у дописі. 

Змагання складалися з індивідуальних забігів, тандемів та естафет. За сигналом тривоги учасники мали піднятись на 12 метрову вежу в повному екіпіруванні. Під час підйому біг супроводжувався силовими навантаженнями. 

У Києві відбулися змагання Найсильніший пожежний-рятувальник 2024: фотоУ Києві відбулися змагання Найсильніший пожежний-рятувальник 2024: фотоДо участі у змаганнях долучились й ветерани-рятувальники, які постраждали внаслідок російсько-української війни.

У Києві відбулися змагання Найсильніший пожежний-рятувальник 2024: фотоУ Києві відбулися змагання Найсильніший пожежний-рятувальник 2024: фото

Після конкурсів усіх ветеранів привітав та нагородив заступник міністрав МВС України Леонід Тимченко.

У Києві відбулися змагання Найсильніший пожежний-рятувальник 2024: фото

У ДСНС кажуть, що такі змагання регулярно проводять в рамках підготовки особового складу столичного гарнізону.

Нагадаємо, що на Контрактовій площі відкрилась інсталяція "Битва за світло". Це зруйнований трансформатор, який встановили фахівці ДТЕК.

У Києві середній рівень забрудненості повітря: найгірші показники на Виноградарі